Yin Your Mind

- yin yoga based mindfulness training -

Creëer een ontspannen relatie met je stress,
zodat jij volledig beschikbaar blijft voor jezelf en de ander - zelfs als je niet van yoga houdt!!!

 

Binnenkort gaan de deuren open voor Yin Your Mind, drop je email en naam hieronder! Dan geef ik je alvast een voorproefje van de training Yin Your Mind 👇

 

Ja, ik ben nieuwsgierig!

Jij weet dat je meer zou moeten ontspannen om beter te functioneren, maar op dit moment heb jij vooral .....

Een overvol hoofd

Altijd staat dat hoofd aan, dag en nacht! Denken, piekeren... Je weet dat het niet goed is, maar je hebt echt geen idee 😉 hoe je minder zou moeten denken.
.

Minder energie

Je hebt echt al van alles gedaan, boeken gelezen, pillen geslikt. Maar niets heeft opgeleverd wat jij hoopt, meer energie. Je energie loopt weg in het zoeken naar oplossingen en het denken.

Gevoel van onmacht

Door alles wat er nu speelt, mis je je structuur. Je voelt dat alles voor langere tijd anders is en weet niet hoe je met die onderhuidse spanning moet omgaan.
.

Ik begrijp je!

Zolang je blijft zoeken naar oplossingen op dezelfde plek waar ze zijn ontstaan, dan loop je vast!

 • je stopt je energie in het zoeken naar oplossingen
 • je zit vooral veel in je hoofd en verliest daarmee verbinding
 • je voelt je eenzaam in je struggle, omdat het lijkt alsof anderen er geen last van hebben

Zonder een andere aanpak (dan alles wat je al geprobeerd hebt) is het lastig om  dealen met deze stress. 

Daarom heb ik Yin Your Mind gemaakt!

Yin Your Mind is een interactieve online yin-yoga-based  mindfulness training, die slimme en praktische levensvaardigheden leert aan mensen die actief in het leven staan, maar vaker willen genieten en meer beschikbaar willen zijn voor de ander én ook voor zichzelf.

Of je nu wel of geen ervaring met yoga hebt, Yin Your Mind zal je uitdagen een nieuwe relatie op te bouwen met je denken, het gaat je helpen met fysiek ontspannen en beter voor jezelf zorgen.

Het is ontworpen om jouw leven beter te maken, zodat jij het leven kunt leiden wat jij wil!

 

Ontmoet jouw teacher, Marion Suijker

 

 

Marion heeft mij geholpen om mijn mindset te veranderen. Er is nu meer ruimte om te zien welke gedachten wel of niet helpen. Ik kan daardoor betere keuzes maken. Dat wil zeggen dat ik zie wanneer mijn 'supervrouw' gedrag en gedachten de kop opsteken en ik de neiging heb over mijn grenzen te gaan. Het is echt niet altijd even makkelijk, en het blijft hard werken, maar ik sta weer aan het roer. Ik heb weer het gevoel dat ik kan en mag kiezen en minder geleefd wordt door mijn gedachten én mijn omgeving.

Hoe werkt Yin Your Mind?

De Yin Your Mind training is opgebouwd uit modules met podcasts, yoga video's, mindfulness audio's én inspiratiesheets. Alles vindt plaats binnen een speciale online leeromgeving. De modules komen druppelsgewijs vrij, zodat jij de tijd krijgt om elk thema in jouw tempo tot je te nemen. 

Het bijzondere aan deze yin-yoga based training is dat je het thema ook gelijk in de praktijk brengt tijdens de yogalessen en mindfulness oefeningen. Je leert door doen!

Yin Yoga is een super relaxte vorm van yoga, waarbij je de tijd krijgt om echt contact te maken met je binnenwereld en je lichaam, een uitstekend uitgangspunt om een nieuwe ontspannen relatie met je denken op te bouwen.

Je houdt toegang tot het programma, zolang het programma wordt aangeboden. Je kunt dus nog eens terugvallen op de lessen. 

De yogalessen, de podcasts en de mindfulness oefeningen zijn allemaal beperkt in lengte. De yogalessen duren maximaal 30 minuten en de podcasts en de mindfulnessoefeningen maximaal een kwartier. Het is zo eenvoudig in te passen in jouw drukke leven.

Leren door doen

Je gaat actief aan de slag met je denken. Dat wil zeggen, je gaat wandelen, (eenvoudige) yoga doen en je schrijft wat op. Door het oefenen tijdens yoga en wandelen, kun je die ervaringen super easy toepassen in je eigen dagelijkse leven. Je hebt namelijk alles al eens gedaan. 
.

.

Leren door ontspanning

Je leert de nieuwe vaardigheden zoals mentale ontspanning, door middel van laagdrempelige en super relaxte yoga en geleide mindfulnessoefeningen. Een ontspannen brein neemt makkelijker informatie op en kan beter leren.

 

Leren door zelf zorg

Je werkt met je eigen experimenten op het gebied van jouw persoonlijke gezondheid en zelfzorg. Je gaat vanaf dag 1 beter voor jezelf zorgen, zonder de ander uit het oog te verliezen. Niets egoistisch, maar vooral met veel compassie en liefde voor jezelf én de ander. 
.

Is Yin Your Mind geschikt voor mij?

Ja...

....als jij wil leren hoe jij anders omgaat met dat overvolle hoofd en al die 'moetens' van jezelf.

....als jij je energie niet meer in het overbodige denken wilt stoppen, maar in vol contact wil staan met het leven, met de ander én met jezelf. 

....als jij gewoon in je spijkerbroek yoga wil kunnen doen, zonder je af te vragen of het zo hoort.

...als jij lekker praktisch en nuchter in het leven staat en wil staan.

 

De modules van de training


 • Introductie
  • instructie hoe de training succesvol wordt voor jou
  • de basisbeginselen van yinyoga
 • Intentie
  • introductie in zelf compassie
  • beschrijving van je doelen
  • intentie als mindfulness tool
 • Uit je hoofd  in de realiteit
  • de automatische gedachtenmachine
  • de verwachtingengenerator
 • Reorganisatie
  • een andere relatie met je brein
  • loskomen van dominante gedachten
 • Creatief loskomen van gedachten
  • actie ondernemen
  • terug naar het hier en nu
 • Synchroniseer je leven
  • mindful opmerken
  • mindful actie ondernemen

Ja, hou mij op de hoogte van Yin Your Mind!